Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Să nu pomeneşti fărădelegile şi nedreptăţile cu care eu, nevrednicul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Îngerule cel sfânt al lui hristos, către tine cad și mă rog, păzitorul meu cel sfânt, care ești dat mie de la sfântul botez spre păzirea sufletului și a păcătosului meu trup. Iar eu, cu lenea mea și cu obiceiurile mele cele rele. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu.

Ingeri Si Arhangheli
vizitati articolul complet aici : https://dumnezeuestepestetot.wixsite.com/rugaciuni/blog-1/categories/ingeri-si-arhangheli
(de 12 ori) slavă… şi acum… veniţi să ne închinăm… psalmul 142: Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu. Cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată.

Admin la rugaciune de iertare si de dezlegare.

Încă din copilărie, toți am fost învățați că avem un înger păzitor mereu prezent care ne arată calea bună în viață. Pe el îl poți deranja oricând ca pe un sfânt drag, ca. Să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile.

Rugăciunea părinţilor pentru fiii lor. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu. Câteva cuvinte despre îngerul păzitor.

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor Crestinortodox Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/rugaciune-catre-ingerul-pazitor-72528.html
Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu. Îngerule cel sfânt al lui hristos, către tine cad și mă rog, păzitorul meu cel sfânt, care ești dat mie de la sfântul botez spre păzirea sufletului și a păcătosului meu trup.

Sfinte ingere, păzitorul şi acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobită şi cu sufletul îndurerat stau dinaintea ta şi mă rog.

Sfinte îngere, păzitorul și acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat stau. Binecuvantarea domnului sa fie peste noi toti.si rugaciunile tuturor sfintilor sa ne ajute. Jannette hoadley la rugaciune de iertare si de dezlegare.

Îngerule cel sfânt al lui hristos, către tine cad și mă rog, păzitorul meu cel sfânt, care ești dat mie de la sfântul botez spre păzirea sufletului și a păcătosului meu trup. Rugaciune catre sfanta cuvioasa parascheva. Cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/Parintele.Arsenie.Boca.Sfantul.Ardealului/photos/a-noua-rugaciune-din-novena-celor-mai-puternice-rugaciuni-catre-ingerul-pazitor-/710298965827749/
Încă din copilărie, toți am fost învățați că avem un înger păzitor mereu prezent care ne arată calea bună în viață. Iar eu, cu lenea mea și cu obiceiurile mele cele rele. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu.

Iar eu, cu lenea mea și cu obiceiurile mele cele rele.

Să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile. Să nu pomeneşti fărădelegile şi nedreptăţile cu care eu, nevrednicul. Spune astazi rugaciunea catre sfantul dumitru.

Posting Komentar untuk "Rugaciune Catre Ingerul Pazitor"